Fasolka po bretońsku

Gotujemy dla Polaków, więc nie mogło zabraknąć jednego z najbardziej popularnych dań w kuchni Polskiej. Fasolka, sos pomidorowy i wędliny. Oto filozofia, która przyciąga tłumy.

5,99

Bezpieczne zakupy
Bezpieczne zakupy

Certyfikat SSL gwarantuje 100% bezpieczeństwo

Darmowe zwroty
Darmowe zwroty

14 dni na zwrot towaru bez podania przyczyny

Opis

Sycące, jednogarnkowe danie. Ugotowane z białej fasoli oraz pomidorów.
Z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Fasola biała to warzywo strączkowe. Bogata w błonnik, żelazo, wapń i liczne witaminy. W związku z tym zwiększa odporność, poprawia metabolizm, wpływa na prawidłowy poziom cholesterolu.

 

Skład: fasola jaś 60%, kiełbasa wiejska 37%, sól, pieprz, koncentrat pomidorowy, majeranek, ketchup

450 g

Gramatura

277,7

Kcal (w 100g)
Waga: 0,73 kg
Tłuszcz:

7,6 g

w tym kwasy tłuszcz. nasycone:

2,5 g

Węglowodany:

34,9 g

w tym cukry:

3,3 g

Białko:

17,3 g

Kategoria: